Vytvorené: pred 3 mesiacmi

Čo ste sa mohli doposiaľ dozvedieť o ADHD na našich stránkach

Čo ste sa mohli doposiaľ dozvedieť o ADHD na našich stránkach

https://pixabay.com/sk/illustrations/adhd-neurov%C3%BDvojov%C3%A1-porucha-6625725/

Za dobu existencie našej stránky sme sa nie raz venovali téme hyperaktivity a ADHD. Prinášame pre vás sumár info k tejto problematike, ktoré sme doposiaľ priniesli v článkoch na Našom Poklade.

Táto široká téma rezonuje medzi rodičmi a učiteľmi čím ďalej tým viac. Počuť o nej v rozhlase, objavuje sa stále častejšie v tlači či na sociálnych sieťach. Otázky kladú často zúfalí rodičia, učitelia a nie raz aj dospelí, ktorí si myslia, že majú - obvykle doposiaľ nediagnostikované - poruchy pozornosti. Obracajú sa na poradne, lekárov, podporné tímy v školách. Hľadajú osvedčené, overené postupy, odporúčania, techniky....

Keďže sa jedná o jav, ktorý ešte donedávna nebol príliš preskúmaný, informácie a názory sa rôznia a je ich premnoho.

Aj my sa snažíme prinášať k tejto téme čo - to do spoločného info-priestoru. Počas doby existencie stránky Náš Poklad to bolo mnoho pozvánok na rôzne vzdelávania, týkajúce sa témy ADHD, linkov na rôzne zaujímavé informačné kanály, ale aj našich vlastných článkov.

Na začiatku nového roku nezaškodí trochu zrekapitulovať, a tak sme pre vás k tejto téme zosumarizovali z našich stránok to najzaujímavejšie, aby ste mali články a info pekne pokope. Veríme, že aj v r.2024 prinesieme pre vás mnoho nového či zaujímavého.

Naše články

V našom Lexikóne nájdete

Základné informácie s popisom o tom, čo sú: