Vytvorené: pred 2 rokmi

Čo ukrývam vo svojich pokladničkách na Poklade

Čo ukrývam vo svojich pokladničkách na Poklade

https://pixabay.com/sk/photos/poklad-breh-box-hned%c3%a1-pr%c3%adpad-1238318/

Jednou z dôležitých exekutívnych funkcií je aj organizovanie pomôcok a materiálov, ktoré k práci potrebujem. Každý z nás si vytvoril pre tento účel pravdepodobne vlastný systém zaznamenávania, zakladania, ukladania, triedenia....

V obchodoch existuje mnoho pomôcok, ktoré môžeme pre tento účel využiť (diáre, zakladače, označovače, záložky a pod.). Aj v počítači si informácie pravdepodobne každý ukladá, triedi do logických „šuplíkov“ tak, aby sa k nim mohol dostať čo najrýchlejšie práve vtedy, keď ich rýchlo potrebuje.

Stránka Náš Poklad ponúka ojedinelú možnosť, ktorú veľa stránok nemá -  ukladať a triediť si zaujímavé články, linky, informácie, materiály podľa vlastných potrieb užívateľa. Podľa vlastných priorít, vlastnej logiky.

Stačí sa zaregistrovať a vytvoriť si svoju vlastnú „pokladničku“.  

Ojedinelá funkcia stránky tak napríklad mne výrazne pomáha mať k dispozícii vždy veľmi rýchlo a na jednom mieste – navyše pekne utriedené – informácie a zdroje zo stránky, ktoré často používam, ku ktorým sa pravidelne vraciam. Pokladničiek mám vo svojom účte vytvorených hneď niekoľko, pomenovaných pekne podľa ich kľúčového významu. Napríklad „Legislatíva“, „Dôležité linky“ či v mojom prípade aj „Príručky“. Pre tých, ktorí si niečo objednajú v našom e-shope je tu tiež možnosť ukladania objednávok.

Ako na to?

Je to celkom jednoduché.

Postup ako si pokladničky vytvoriť nájdete v Tipoch na úvodnej stránke Nášho Pokladu – tu.

A čo vy?

Máte už vytvorenú vlastnú pokladničku na Našom Poklade?

Tak do toho!!!