Vytvorené: pred 9 mesiacmi

ĎAKUJEME za váš veľký záujem !

ĎAKUJEME za váš veľký záujem !
Ani sme neverili, že naše pracovné listy, zamerané na zlepšovanie techniky čítania - Čítacie rozcvičky pre budúce čitateľské hviezdičky - budú mať taký úspech. Veľmi ďakujeme za všetky vaše spätné väzby a za váš stály záujem.

Iba ak slová správne prečítame, môžeme im porozumieť.

Naše pracovné listy s čítacími rozcvičkami zamerané iba na technickú stránku čítania oprostenú od potreby porozumenia významu textu dosiahli už cez 400 predaných kusov!

Veľmi sa tešíme tomu, že tento alternatívny súbor cvičení pre všetky deti na zlepšovanie, zdokonaľovanie TECHNIKY čítania, na vytvorenie dynamického stereotypu čítania sa dostáva najmä tam, kam sme ho chceli nasmerovať - teda prevažne do škôl a poradní, k školským podporným tímom a k poradenským pracovníkom.

Veľmi nás to povzbudzuje a motivuje k tomu, aby sme najmä pre školské podporné tímy pripravili ďalšie užitočné materiály. Preto pre vás pripravujeme od nasledujúceho školského roku prekvapenie v podobe našich autorských súborov na orientačnú diagnostiku čítania a písania a v blízkej budúcnosti pravdepodobne aj s iným zameraním. Máte sa na čo tešiť, preto nezabudnite sledovať našu web-stránku a náš e-shop. O aktualitách vás budeme - tak ako doteraz - vždy čo najskôr informovať.

Do vtedy ešte využite možnosť objednania Čítacích rozcvičiek spolu s malým bonusom - čítacími okienkami na vystrihnutie zadarmo. Pripravte sa na nasledujúci školský rok!

Prajeme vám všetkým krásne a slnečné prázdniny - so slnkom nielen na oblohe, ale aj v duši....

.... a rozhodne sledujte náš e-shop https://naspoklad.sk/shop.

Zo srdca ďakujeme!